torstai 14. lokakuuta 2010

Äärioikeistopuolueen ulosliputtaminen ei saanut virkamiehen kannatusta


Ruotsi rajoittaa demokratiaa, kirjoitti 14.10 Pohjalainen lehdessä puolustus ministeriön viestintäjohtaja Jyrki Iivonen. Ruotsin viimeisissä vaaleissa hallitusoikeisto ei saanut enemmistöä parlamenttiin, kun se ei hyväksynyt Ruotsindemokraatteja hallituskumppaniksi. Pääoikeistolla ei kantti kestänyt ottaa mukaan parlamentiin nousutta natsipuoluetta.

Iivonen selvästi suhtautui myönteisesti natsipuolueseen, kun totesi sen demokratiaan sopivaksi ja että maahanmuuttoakaan ei Ruotsindemokraatit ihan kaikelta osin vastusta.

Ruotsindemokraatien joukossa on aikoinaan suomesta muuttaneita ja Iivosen mukaan tämä aiheuttaa sen, että äärioikeistopuolue suhtautuu työperäiseen maahanmuuttoon myönteisesti.

Iivonen kritisoi vahvasti sitä, että kaikki muut puolueet ovat sulkeneet Ruotsidemokraatit yhteistoiminnan ulkopuolelle. Iivonen toteaa myös, että kukaan ei ole väittänyt, että uusi natsipuolue toimisi lain vastaisesti.

”Suomessa ei ole vastaavaa nähty sitten Lapuan liikkeen loiston päivien toteaa Iivonen”. Lopuksi Iivonen ottaa malliksi suomen konsenssunpolitiikan, johon ovat kaikki puolueet sopeutuneet. Eli asioita on hoidettu ilmanpolitiikkaa ja talvisota hengessä!
Totta on, että Suomessa maan asioita hoitaa kokoomuslainen ja SDP läinen valtaeliitti, johon liittyy virkakoneisto. Nämä ovat siis vuorotelleen maan hallituksissa Urho Kekkosen poismenon jälkeen.

Iivosen kirjoituksesta paljastuu se politiikan ”epäpoliittisuus ja vasemmisto oikeisto akselin peittäminen” mistä onkin nyt tullut Suomalaisen parlamentarismin iso ongelma, josta myös kansantyytymättömyys puolueisiin kertoo omaa kieltään.
Tällä peitetään myös maan todellinen rahanvalta. Suomessa on vain henkilöitä Lipposia, Viinasia, Ahoja, Vanhasia ja Kataisia ym... ja puolueet vain kirjaimia vailla ideologiaa ja aatetta.

On aika palata kansanvaltaa ja kansanliikkeeseen, joka alkoi vuoden 1945 jälkeen maatamme rakentamaan sodanraunioista hyvinvointivaltioksi.

Ei kommentteja: