maanantai 29. lokakuuta 2007

Suurliikemiehen moraali oli nollassa

Yle:n MOT ohjelma 29.10.07 oli hyvä ja parhaasta päästä tutkivaa toimitustyötä. Jo olisi todella omituista, jos edelleen Vaasan valtuusto 5.11.07 kokouksessaan päättää jatkaa Rabben Grönblomin laivabisneksen tukemista Vaasalaisten veromarkoilla.

Rabbe ei ottanut minkäänlaista vastuuta Casino Expressenin myynnistä romutettavaksi alkeellisiin työolosuhteisiin. Voi todeta MOT ohjelman jälkeen, että Rabbe käy kauppaa rikollisten kanssa, jotka romuttavat myrkyllisiä aineita sisältäviä vanhoja laivoja ja ihmisten terveydelle vaarallisissa olosuhteissa.

Rabbella on vastuu siitä, että C Expressenin ostajat ovat rehellisellä ja laillisella asialla! Tässä on nyt kysymys aivan eri luokan asiasta kuin henkilö auto.

Rabben laivabisnes on saanut viiden vuoden aikana yhteiskunnan verotukea 6,5 miljoonaa euroa ja sen lisäksi vielä EU:n tukea 4,5 miljoonaa euroa.

Rabbe oli autuaan tietämätön saamistaan verotuista ohjelmassa. Pieniä summia on vaikea muistaa, mutta kun on kysymys miljoonista euroista on muistaminen varmaankin helpompaa.

Olisihan Rabbe voinut jo hänen uskottavuutensa kannalta, olla rehellisempi ohjelmassa.
MOT ohjelmassa paistoa läpi, että hän yritti väistää liiketoimintaansa koskevat kysymykset.

Vaasalaisten valtuutettujen sinisilmäisyys on ollut Rabben laivabisneksen suhteen uskomatonta!

Nyt pitäisi jo viimein olla selvää vaasalaisille valtuutetuille, kenen asioita Vaasan korkein virkamiesjohto hoitaa.