lauantai 16. huhtikuuta 2011

Nyt huomenna seuraamaan Kulttuurivihkojen vaalistudiota

Vuoden 2011 eduskuntavaalistudio räjäyttää suomalaisen tajunnan vaalipäivän iltana 17. huhtikuuta kello 19 alkaen aina kello 23:een saakka.

* Jatkuuko porvarimeininki vielä neljä vuotta?
* Tuleeko Timo Soinista ministeri?
* Yltyykö rasistien uho?
* Miten käy Paavo Arhinmäen uuden vasemmiston?
* Mikä on kulttuuripolitiikan suunta?

Vastaukset kuumiin kysymyksiin suorassa videolähetyksessä Kulttuurivihkojen verkkosivuilla. Lähetys kattaa täydellisen valtakunnallisen tulosseurannan, älyllisen debatin ja kulttuuriohjelman.

• Osallistujia: Susanna Kuparinen, Mike Pohjola, Teivo Teivainen, Thomas Wallgren, Miika Kabata, Jukka Linna ja Ritva Harle sekä mahdollisesti yllätysnimiä.
• Videoruno.
• Kantaaottavaa musiikkia.
• Studioisäntänä Elias Krohn.

Rankka vaihtoehto tv-kanavien pönötykselle!

http://kulttuurivihkot.fi/lehti/videot/vaalistudio

Kokoomus julistaa nykyisen menon vastuullisuutta


Tänään sitten rahavalta aukaisi koko media arsenaalinsa kun on viimeinen päivä kansan aivopesuun, ennen huomisia vaaleja.
Vaasassa ilmestyvässä Pohhjalaisessa oli vielä erillinen liite Eveliina, jossa koko pohjanmaan kokomuslaiset poliitttiset asiat otettiin esille. Päällimmäisenä nykyisen politiikan vaihtoehdottomuus ja vastuullisuus siitä, että se edelleen jatkuisi.
Rahavallan Pohjalainen olikin täynnä kokoomuksen propagandaa ja rahoittajien mainoksia.

Kokoomuksen puheenjohtaja oli vaihtanut hyvinvointivaltion paremminvointivaltioksi. Kun lueskelee ja kuuntelee kokoomuksen pomoa, tulee mieleen natsiajan göppelsmäinen porpagandan julistaminen. Katainen käyttää myös sellaisia sanoja kuin pakko, aloittaa hyvintipalvelujen leikkaaminen. Myös julkinensektori on kokoomukselle sosialismia ja sen toimintoja he ovatkin leikanneet ja yksityistäneet vastuullisesti.

Pääriistäjä jopa propagandassaan julistaa työn iloa vaikka työläisten työntuloksilla elävätkin ylellistä elämää. Ja nyt ovat saaneet nauttia myös nykypolitiikan tuomista verohelpotuksistakin.

Ja edelleen kokoomus probagandamaisesti alentaisi työn verotusta, että saisivat sitä kautta halvempaa työvoimaa. Samalla myös leikattaisiin edelleen julkisensektorin tulopohjaa, joka edelleen johtaisi palvelujen leikkaamiseen.

Selvästi toisaalta näkyy rahavallan menossa sekin, että ovat peloissaan oikeiston ja rikkaidenvallan jatkumisesta.