sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Kuuba vapauttaa maan lakeja rikkoneita ihmisiä

”Kuuban valtio vapauttaa lähes 3 000 vankia. Kuuban hallituksen mukaan vangit vapautetaan humanitaarisista syistä. Kuuban presidentti Raul Castro on vahvistanut tiedon. Vapautettavien joukossa on 86 ulkomaalaista vankia 25 eri maasta.
Kuuban viranomaisten mukaan vapautusten takana ovat vankien perheiltä ja uskonnollislta järjestöiltä tulleet pyynnöt. Vapautettavien vankien joukossa on sairaita, vanhuksia, naisia ja sellaisia vankeja, joilla ei ole pitkää rikosrekisteriä. Vakavista rikoksista tuomittuja ei vapauteta. Osa vapautettavista vangeista on tuomittu rikoksista valtion turvallisuutta vastaan.”

Näin siis ihmiset vapautuvat tekemistään rikkomuksista ja aikansa niistä kärsittyään. Heille annetaan mahdollisuus jatkaa maassaan vapaata elämäänsä.
Kuubalainen sosialismi etenee tasavarmaa kulkuaan kommunistisen puolueen johdolla.
Maan taloutta ja koko sosialistista järjestelmää uudistetaan nykyaikaiseen asentoon.
Yrittäjätkään eivät ole enää mikään pelote, joka olisi pahasta sosialismille ja kommunistiselle puolueelle. Puolue ja kansa rakentavat omalla työllään ja taloudellisella tuotollaan kuubalaista sosialismia.
Myös Kuubassa ymmärretään kapitalismin ”hyvät” puolet, oleellista on se, että maassa on isäntä, (valtio ja puolue) joka pitää talouden, yhteiskunnan ohjaksissa ja valvonnassa.
Näin siis Kuuba rakentaa 2000 luvun sosialismiaan ja turvallista elämää kansalleen.

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/12/kuuba_vapauttaa_lahes_3_000_vankia_3128232.html