lauantai 18. joulukuuta 2010

Suomi ei tarvitse toista Väinö Tanneria

Mikä oikein mättää Suomen Venäjä-suhteita? Suomen oikeisto on kuin hevonen laput silmillä kohti perinteistä kapitalismia. EU on myös kapitalistinen prosessi. Suomi ja oikeistolainen media ovat USA-laisempi kuin itse USA.

On aika erikoista, että edelleen Venäjä on oikeistolle vihollinen, vaikka Neuvostoliitto kaatui 1990.

Martti Ahtisaari on tämän ajan oikeistodemari Väinö Tanner. Tanner oli täynnä Neuvostoliitto vihaa, jopa niin, että katsoi Hitlerin ja Saksalaiset Natsit kaverikseen. Tanner oli yksi niitä oikeistolaisia, jotka veivät Suomen fasistiseen sotaan.

Tanner oli sotarikollinen, joiden rikoksia kansaa vastaan ei ole vieläkään valtiovalta pyytänyt Suomen kansalta anteeksi.

Tiedossa on, että Ahtisaari on suurpääoman juoksupoika, joten sitäkin taustaa vasten Nato on hänen turva, ei Suomen kansan. Ahtisaari on osallistunut myös maailman kapitalistien pyöreän pöydän tapaamisiin, joten hänen ajatukset ovat osa näitä rahamaailman salaisia keskusteluja.

Kun katselin tänään TV:stä Ahtisaaren haastattelua, niin tuntuu aivan uskomattomalta hänen puheensa. Oli Suomen kansan onni, että hän oli yhden kauden presidenttinä. Hän on sitten aivan pihalla nykyisestä Venäjästä ja Natosta, jos sitä arvio hänen puheista.

Natolla on jopa sotasuunnitelma Venäjää vastaan. Nato on lisännyt läsnäoloaan Baltian maissa ja itämerellä. Nato on myös hyväksynyt salaisen sotasuunnitelman Baltian maiden ”puolustamiseksi”
Nämä tiedot ilmeni Wikileaksin paljastuksista.

Nato-maiden diplomaatit olivat saaneet ohjeen korostaa, että Naton suunnitelmat eivät ole tarkoitettu mitään toista maata vastaan, vaikka ne suuntautuvat ilmiselvästi Venäjää vastaan.

Ahtisaari oli ilmeisesti yksi ohjeen saaneista, siihen malliin hän puhui Venäjästä?