lauantai 2. toukokuuta 2015

Porvaristo antaa nyt neuvoja eduskuntavasemmistolle ja ay-liikkeelle

Porvariston lehti Pohjalainen antoi ohjeita vasemmistolle ennen vappua pääkirjoituksessa.

Vappua on kutsuttu työväen ja ylioppilaiden juhlaksi alkoi kirjoitus ja jatkui, että vasemmistolta on punainen lanka hukassa sekä eduskuntavasemmiston kannatus eduskuntavaaleissa putosi 46 paikkaan.

Myöskään vasemmistoliiton perustaminen ei lisännyt kannatusta, vaan alamäki on jatkunut analysoi lehti.

Lehti otti myös ay-liikkeen näköalattoman tilanteen esiin. Se on tietenkin aivan selvää, että sama tilanne näkyy myös työläisjoukoissa. Ay-liikkeellä on mahtava organisaatio, mutta se on hengetön tai paremminkin siitä on tullut johtaja valtainen ”asiantuntijajoukko” ei työläisten etujen valvoja organisaatio.

Kun tilanne on näin ay-liikkeen osalta on koko liikkeen olemassa olo sumentunut. Sitä kuvaa myös se, että ajatellaan, että työnantajat tai osakkeiden omistajat ja työläiset ovat samaa puuta.

Kapitalismia ei siis ymmärretä miten se toimii. Yksityiset yritykset siis omistaa yksityinen henkilö tai se on osakeyhtiö, johon rahavalta on sijoittanut rahaa tai pääomaa. Työläinen ei todellakaan pääse sisäisesti vaikuttamaan sen toimintaan mitenkään. Ainoastaa ulkopuolella joukkovoimalla tai muulla ulkoisella tavalla. Eriasia on sitten julkisessa omistuksessa olevat yritykset tai liikelaitokset.

Eli ay-liikkeessäkään ei enää hallita perusasioita miten kapitalismi toimii.

Pohjalainen sitten lopuksi ohjeistaa miten vasemmisto saisi vaikutusvaltaansa takaisin ja viestejään eteenpäin. Sen tulee kokonaan muodostaa suhteensa nykyajan markkinatalouteen uudelleen.

Porvarillisen ideologiansa mukaisesti se jatkaa, että ne puolueet ja ideologiat menestyvät, joilla on luonteva suhde tosiasiaan, että markkinatalous puutteineenkin on paras ja toimiva talousjärjestelmä niistä, joita on toistaiseksi kokeiltu.

Jos viesti ei menen perille on vika vain sanomassa ja viittaa vasemmistoon ja ay-liikeeseen.

Näin siis trolliarmeijat toimivat porvarillisessa mediassa.

Nyt on siis vakavapaikka työväenliikkeellä lähinnä sen johdon osalta, kun liikkeen johto häärii ylätason kapineteissa. Suhde työläisiin on siis jätetty oikeistolaisen median haltuun.

Työväenliikeen juuret ovat nyt siis porvarillisessa hoidossa.

Mutta eruroopassa on jo porvariston letkut irrotettu Kreikassa ja irrottaminen jaktuu muuallakin.

Toivotaan, että eduskuntavasemmiston johto ottaisi nyt opikseen Suomessakin ja irrottaisi letkut oikeistosta.