lauantai 2. toukokuuta 2009

Syvällä on Venäjän viha Suomessa


Pohjalainen 1.5.09 uhka ”idästä” pakottaa rakentamaan väestönsuojia. Tuo kirjoitus kuuluu siihen sarjaan miten tässä maassa, valtaeliitti rakentaa ystävyyttä rajanaapurin kanssa. Tuollaiset kirjoitukset lisäävät ja ylläpitävät jo historiaksi muodostunutta Venäjän vihaa tässä maassa.

Suomen suurin turvallisuusuhka on Nato-optio. Se on Venäjän selkään suunnattu tikari. Siksi Nato-optiosta pitää luopua.
Patologiseen Venäjä-vihaan sairastuneet valtamediamme johdolla ovat yrittäneet väkisin tyrkyttää meille Natoa. Mutta Nato edelleen suomalaisissa herättää synkkään vastenmielisyyttä.
Suomessa käyty niin sanottu Nato-keskustelu ei ole Nato-keskustelua. Tosiasiassa tuo ”keskustelu” on yritys militarisoida Suomi. Jatkuva puhe väkivaltaisista ratkaisuista on sairastuttanut Suomen.

Eriskummallista on vaikka Neuvostoliitto on kaatunut niin sama Venäjä viha jatkuu. Eli kysymys on politiikasta, oikeisto käy propaganda sotaa vasemmistolaista työväenliikettä vastaan Venäjä kortilla. Samoin tuolla vihankylvöllä oikeisto harhauttaa koko Suomen kansaa.

Ei voi kuin ihmetellä miten tyhmiä ollaan tässä maassa isoa naapuriamme kohtaan kun levitetään noin typerää propagandaa. Medialla on iso vastuu siitä mitä kansa ajattelee Venäjästä.

Haastattelussa sisäministeriön suojelutarkastaja Pekka Rajajärvi kertoo, että ministeriössä on käyty läpi sotilaallisia uhkatekijöitä vuodesta 1983 lähtien ja päädytty siihen, että itänaapurissa on tilanne epävakaa ja näin ollen on rakennettava edelleen väestönsuojia. Ympäristöministeriö on taas päinvastaisella kannalla, että ne ovat tarpeettomia.

Ruotsissa ei enää rakenneta väestön suojia. Toisaalta eduskunta viime kädessä tekee päätöksiä väestösuojien rakentamisesta. Nykyisessä tilanteessa kun oikeisto on poliittisen vallan kahvassa on selvää, että väestönsuojia edelleen yritetään rakennuttaa Venäjän pelossa.