tiistai 13. tammikuuta 2009

Pohjalainen otti osaa pakolaisasiaan

Maanantaina 12.1 ilmestyneessä kokoomuksen Pohjalainen lehden pääkirjoituksessa tukea avoimeen pakolaiskeskusteluun. Otsikolla ongelmistakin on keskusteltava.

Pohjalainen toteaa Somalimiesten karkotuksesta, että sen hyväksyy valtaosa suomalaisista. Lisää vielä, että oikeus on harkinnut asian kuten pitää ja karkotus on oikea toteaa lehti.

Pohjalaista ärsyttää lisä mahdollisuuden antaminen Somalimiehille Suomeen jäämiselle.

Edelleen lehti toteaa, että maahanmuuttopolitiikasta on tullut rikollisuuden torjuntaa, jota pitää voida käyttää.

Pohjalainen korostaa pääkirjoituksen lopussa ja pitää tärkeänä, että maahanmuutto-ongelmista kerrotaan. Mutta toteaa myös, että vaarana on yksittäisten tapausten vyöryminen kaikkien maahanmuuttajien harteille.

Siltä se ikävä vain nyt näyttää Vaasalaisessa info.fi blogissa,jossa käydään selvää varjonyrkkeilyä pakolaisia vastaan.

Toisaalta kun elämme talousjärjestelmän syvässä kriisissä haetaan tietenkin näihin ongelmiin syyllisiä, kuten 1930 luvulla kommunisteista ja juutalaisista.

Saksan suuriraha tuki juuri tästä näkökulmasta natseja ja nosti taloudellisella tuellaan Hitlerin johtamat natsit valtaan. Natsit järjestivätkin ilmaista työvoimaa keskitysleideiltään Saksalaiselle teollisuudelle.

Olisi aika ottaa Vaasalaisen info.fi blogin pakolaiskeskusteluun ihmismäinen suunta. Ei sillä ole mitään merkitystä minkävärinen ihminen on ihonväriltään tai minkä maan kansalainen. Kaikilla meillä on tämä yksi yhteinen maapallo. Kaikilla meillä ihmisillä ovat samat elämisen tarpeet ja yksi lyhyt elämä.

Nyt olisi saatava tietynlainen ihmisviha loppumaan ja sille myönteinen sisältö. Ajatelkaapa nyt tuota Israelin valtion nykyistä politiikkaa ja sitä ihmisvihaa mikä tuolla alueella on jatkunut kohta 60 vuotta.