lauantai 12. maaliskuuta 2011

Ruotsin sosiaalidemokraatit ottavat kurssia vasemmalle

Pohjalainen huolissaan Ruotsin ”oikeistodemarien” materiaalipulasta, ei siis löydy rahavallalle sopivaa ehdokasta. Ruotsissa puolue valmistelee ja tekee esityksen johtohenkilöistä puoluekokoukselle. Ruotsissa vasemmiston poliittinen toiminta ei ole sillä tavoin henkilökeskeistä, kuin on melkein, joka puolueessa Suomessa nykyään.

Henkilökeskeinen poliitinen toiminta antaa rahavallalle mahdollisuuden hajottamispolitiikkaan.
Kuten Suomessakin rahavalta juonii, että vain yhteistyökykyiset henkilöt pääsevät hallitukseen ja muihin edustuksellisiin tehtäviin.

Karmein esimerkki siitä on Suomessa vanha SKP, jonka rahavalta ja heidän mediansa oikestaan hajotti, hajota ja hallitse politiikallaan.

Ruotsin Sosiaalidemokraattien henkilöpolitiikka on hyvä esimerkki myös Suomeen vasemmistolle, että puolueenjohtajia eivät valitse rahavallan edustajat, eikä heidän mediansa. Mutta myös ministereitä ja muita puolueen edustajia tulee ohjata puolueen, eikä siis rahavallan yhteistyötoivomukset.

Ruotsin Sosiaalidemokraattien iskuvoima perustuukin kollektivisuuteen ja solidaarisuuteen.
Puoluekokoukseen tulee siis yksiehdokas ja näin koko prosessi pysyy puolueen ohjauksessa.

Pohjalainen 12.3 alakirjoituksessaan teilaa Ruotsin sosiaalidemokraattien johtajavallinnat teatteriksi. Aivan ymmärrettävää päärahavallan puolueen kokoomuksen lehdeltä.

http://www.flamman.se/bomben-juholt