keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Pajulta täyslaidallinen propagandaa Neuvosto Sosialismin niskaan

Virolainen kirjailija Imbi Paju oli Vaasan-kaupunginkirjastolla tiistaina 14.4.09. esittelemässä törkykirjaa Kaiken takana oli pelko. Tilaisuus oli kokonaisuutena Neuvostoliiton ja Neuvosto Viron mustamaalaamista. Paju ei tuonut, ei sitten yhtään myönteistä Neuvostoliitosta, eikä Venäläisistä.
Miten kirjailijalla voi olla noin yksipuolinen ajatusmaailma? Paju haukkui ja mustamaalasi sosialismin alimpaan helvettiin.

Hän ei ollenkaan ajatellut sitä, että suuriosa Vironkansaa tulee loukkaantumaan, Viron nykyoikeiston perättömästä historian vääristelystä ja propagandasta. Vaasan-Pärnu-seuran vetäjä oli samalla asialla kuin Paju.

Allekirjoittanut oli ainoa joka esitti kritiikkiä tilaisuudessa. Kysyin Pajulta, että eikö kirjan kansien väriksi sopisi paremmin sininen kuin punainen, koska silloin se kuvaisi oikeistolaista kirjan sisältöä paremmin.
Viron Nato jäsenyys on ihan selvästi usuttanut Viron uusoikeistolaiset, Venäjän ja Venäläisten vihalle!

Suomessa harjoitettu oikeistoterrori aina vuodesta 1918 alkaen ja päättyen vuoteen 1944. Tuona aikana oli maassamme teloituksia, kyydityksiä, vankileirejä, väkivaltaa ja perusoikeuksien viemistä vasemmistolaisilta, jotka vastustivat maassa harjoitettua oikeistoterroria. Tuo aika maamme historiasta olisi todella sen luokan asia, että se kaikki pitäisi tuoda koko Suomen kansan tietoisuuteen.
Tämä tieto oikeistoterrorismista tekisi myös hyvää nyky Viron oikeistolle, joka nyt mustamaalaa Neuvosto Viron 50 vuotista historiaa.