lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kokoomus julistaa nykyisen menon vastuullisuutta


Tänään sitten rahavalta aukaisi koko media arsenaalinsa kun on viimeinen päivä kansan aivopesuun, ennen huomisia vaaleja.
Vaasassa ilmestyvässä Pohhjalaisessa oli vielä erillinen liite Eveliina, jossa koko pohjanmaan kokomuslaiset poliitttiset asiat otettiin esille. Päällimmäisenä nykyisen politiikan vaihtoehdottomuus ja vastuullisuus siitä, että se edelleen jatkuisi.
Rahavallan Pohjalainen olikin täynnä kokoomuksen propagandaa ja rahoittajien mainoksia.

Kokoomuksen puheenjohtaja oli vaihtanut hyvinvointivaltion paremminvointivaltioksi. Kun lueskelee ja kuuntelee kokoomuksen pomoa, tulee mieleen natsiajan göppelsmäinen porpagandan julistaminen. Katainen käyttää myös sellaisia sanoja kuin pakko, aloittaa hyvintipalvelujen leikkaaminen. Myös julkinensektori on kokoomukselle sosialismia ja sen toimintoja he ovatkin leikanneet ja yksityistäneet vastuullisesti.

Pääriistäjä jopa propagandassaan julistaa työn iloa vaikka työläisten työntuloksilla elävätkin ylellistä elämää. Ja nyt ovat saaneet nauttia myös nykypolitiikan tuomista verohelpotuksistakin.

Ja edelleen kokoomus probagandamaisesti alentaisi työn verotusta, että saisivat sitä kautta halvempaa työvoimaa. Samalla myös leikattaisiin edelleen julkisensektorin tulopohjaa, joka edelleen johtaisi palvelujen leikkaamiseen.

Selvästi toisaalta näkyy rahavallan menossa sekin, että ovat peloissaan oikeiston ja rikkaidenvallan jatkumisesta.

Ei kommentteja: