torstai 11. lokakuuta 2012

Näyttää että äärioikeisto on ”vaihtoehto” rahavallan politiikalle

Soinistakin on tullut EU-, euron ja Naton -miehiä. Lähellä oli, että ei tullut, jopa sisäministeriä. Mutta median bluffi ei sitten onnistunutkaan. (Keskipohjanmaan lehti 11.8.12)

Lauantaina 5.9.12 saimme kuulla TV:stä mikä on Perussuomalainen puolueen vaihtoehto kuntien alasajolle. Soinin suulla se ei juurikaan eronnut hallituspuolueiden retoriikasta. Soini antoi myös tukensa kuntienpalveluiden yksityistämisellekin. Toimittajakin ihmetteli, että perussuomalaisten kuntavaaliohjelma vilisee kokoomuksen ja muiden hallituspuolueiden sekä keskustan esityksiä.

Tämäkin kuvastaa sitä Perussuomalainen puolueen näennäistä oppositiopolitiikkaa rahanvallalle, jolla puolue jälleen huijaa suomen kansaa.

Tämän näennäisoppositio on todella arvokas ja poliittinen asia valtaeliitille ja nyt vielä kuntavaalienkin alla. Heitä tai muita eduskuntapuolueita äänestämällä ääni ei menen pelkästään hukkaan, vaan se on suorastaan vahingollinen.

Perussuomalainen puolueen avulla estetään todellisen vaihtoehdon syntyminen suomeen. Joka rakentuisi nimenomaan vasemmistolaisen politiikan pohjalle, kuten muissakin EU-maissa on nykyään, kuten Kreikka. Italia, Portugali, Ranska, Saksa mm. Mutta myös suomalaisen hyvinvointivaltiokin rakentui sotien jälkeen vasemmistolaisen politiikan varaan.

On todella hirveää, että nykyiselle säästö- ja leikkauspolitiikalle ei ole eduskuntapuolueiden osalta vasemmalla eikä ay-liikkeessä oppositiota eikä vaihtoehtoa. Aivan kuin aikoinaan, kun suomen kansa huijattiin sotimaan natsien kanssa.

Kuntavaalit ovat nyt historiallisestikkin todella tärkeät eli saako rahanvalta valtakirjan kuntien palveluiden avaamiseksi yksityiselle pääomalle. Tämän jälkeen ei voida enää puhua hyvinvointivaltiosta. Hyvinvointivaltiolla ja pääomalla päämäärät ovat vastakkaiset.

Yritykset tekevät rahaa omistajilleen ja osakkaille. Kunta tai julkinensektori taas palvelee asukkaitaan, jotka myös pääsevät osallistumaan kunnan tuottamien palveluiden tuottamiseen. Omistaminenkin on yhteisöllistä kunnissa.

Yrityksien päätöksen tekoon ei ole mitään mahdollisuuksia osallistua kuntalaisilla, kuin omistajilla ja osakkailla.

Rahavallan riktatuuri uhkaa nyt suomalaista hyvinvointivaltiota, kuntia hyvinvointipalvelujen tuottajana, järjestäjänä ja myös kunnallista demokratiaa.

Julkisensektorin alasajolle sekä säästö- ja leikkauspolitiikalle löytyy todellinen vaihtoehto vasemmalta, jota toteutetaan muualla EU-maissa.

Ei kommentteja: