lauantai 11. elokuuta 2007

Vastavoimaa luonnonvarojen tuhlaukselle

Tänä aikana löytyy tietoa luonnonsaastumisesta, tiedosta ei ole pulaa ja sitä löytyy erityisesti netistä. Mediasta TV, radio ja lehdistö, niistä ei juuri löydä tietoa luonnontilasta, sieltä tulee valtaeliitin sanomaa.

Mutta se isoin ongelma on poliittinen ja ihminen itse!

Tällä hetkellä ei ole sellaista laajaa poliittista liikettä, jolla olisi tietoisuus mitä tehdä? Eikä valmiuksia nostaa pääoman ja kapitalismin vastaista liikettä nousuun. Orastavaa pääoman vastaista liikettäkin löytyy Etelä-Amerikasta, jonne ollaan rakentamassa vastavoimaa kapitalismille.

Jopa vihreäliike on nyt tukemassa nykyistä menoa ja suomessa hallituksessa asti. Vasemmistopuolueet ovat jo vuosikymmeniä olleet tukemassa luonnon kapitalisoimista.

Itämerentilanne ei ole vastakohta sille, että maahamme ollaan rakentamassa lisää ydinvoimaa.
Lisää sähköä tarvitaan jatkuvan kulutuksen kasvun tyydyttämiseen! Samasta syystä on myös itämeri saastunut, kuten maatalouden lannoitteet.

Kaikkein vakavin ja ajankohtaisin asia nyt on imperialismi, joka käy sotaa raaka-aineista, kuljetusreiteistä ja vallasta raaka-aineisiin ympäri maapalloa. Voitontavoittelu on se asia, joka on vääjäämättä tuhoamassa elämän tältä planeetalta.

On todella kiire rakentaa vastavoimaa imperialismille. Todellinen vastavoima voi olla vain vasemmistolainen ja perinteiset punaiset arvot omaava kansanvälinen liike.

Ei kommentteja: