lauantai 27. maaliskuuta 2010

SuurVaasaa luodaan kuin aikoinaan SuurSuomea

Kokoomuksen Pohjalainen haki 27.3 ”Vaasan” RKP:lle kansanedustaja ehdokasta. Muutama päivää aikaisemmin lehti haki Vaasalaisille kokkoomuslaista kansanedustajaa.

Lehden etusivulla oli muutakin Vaasalaisuutta korostavaa. Kuten, että Vaasalla on sukanvarressa  22 miljoonaa euroa, samaan aikaan kun sosiaali- ja terveystoimi odottaa lisäresursseja ja koulut korjausrahaa homerakennuksien korjaukseen.
Tässä ei sinänsä ole mitään uutta nykyiseen kuntien bisnesjohtamiseen. Kuntasektorilla tehdään voittoa lamankin aikaan kuten yksityinen pääomakin, joka jakaa muhkeita osingoja osakkaille. Kuntasektorilla vain sillä erotuksella, että kunnanasukkaat ei voittoja saa, vaan ne pannaan sukanvarteen.

Voitot ja säästöt syntyvät työntekijöiden vähentämisen ja hiostuksen kautta, niin kunta kuin yksityisellä sektorilla.
 
Kolmantena uutisoitiin näyttävästi Limppu, Vaasan uusi vientituote, vaikkin se on Maalahden Limpu Oy:n tuote. Näin siis vääristellään asioita ja luodaan kansalliskiihkoa kuten 1930 luvulla.

Oikeiston pääpuolueella Kokoomuksella on todella nyt täysi höyry päällä ja se käy taistelua sieluista ihan tosissaan omistamassaan mediassa.

Ei kommentteja: