sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Perussuomalainen kansanedustaja Saarakkala jatkaa rasistisella linjallaan

Nyt hän on huolissaan suomenkielen riittämättömästä taidosta ”julkisessa” terveydenhoidossa.
Hänen mukaan ongelma on tullut, kun ulkomaalaisten lääkärien määrä on Suomessa lisääntynyt.

Ilmeisesti yksityisessä terveydenhoidossa ei ole ulkomaalaisia lääkäreitä, kun hän nostaa esiin julkisenterveydenhoidon. Toisaalta oikeistolla on julkinensektori nyt syypää koko kapitalistisen järjestelmän syvään rakenteelliseen kriisiin.

Hän jopa väittää, että suomenkielentaito aiheuttaa ylitsepääsemättömiä vaikeuksiapotilas -ja lääkärisuhteessa ja on jopa aiheuttanut vaarallisuutta potilasturvallisuudelle.
Hän myös väittää, että Apteekeissakin ulkomaalaiset lääkärit ovat aiheuttaneet runsaasti ongelmia ja resepteissä on virheitä.

Hän ei siis tiedä miten kielitaitoisia ulkomailta tulleet lääkärit ovat ja korkeakouluja käyneitä ihmisiä. Lääkärit myös käyttävät omaa ammattikieltään eli kansainvälisesti latinaa.

Lääkärit ovatkin todella nykyään korkeasti koulutettuja ja eivät enää mitään puoskareita kuten historiassa tai uskonnonvarjolla toimivia kuten se naispappi, josta on viime aikoina puhuttu julkisuudesssa. Hän oli saarnassaan julistanut, että sairaudet ovat saatanan aiheuttamia ja niihin eivät lääkkeet auta.

Perussuomalainen puolueen kansanedustaja Saarakkala on, jopa jättänyt hallitukselle kirjallisen kysymyksenkin hallituksen toimenpiteistä ulkomaalaisten lääkäreiden kielitaidon suhteen.

Ei ole montaa viikkoa, kun Saarakkala jätti kyselyn hallitukselle Venäläisistä, jotka vierailevat itärajalla ja uhkaavat suomenkieltä -ja kulttuuria.

Tässä on nyt yksi kuva tämän ajan poliittisesta päättäjästä, jonka ohjelma on kovin rasistinen ja kansallismielinen.

Kansanedustaja Saarakkalan kyselystä maahanmuutolääkäreiden kielitaidoista kirjoitti 17.3.13 Pohjalainen lehti Vaasassa.

Ei kommentteja: