lauantai 13. huhtikuuta 2013

Ryssäviha ei ota loppuakseen Suomessa

"Viime päivinä Suomen kautta on yritetty toteuttaa uudenlaista informaatio-operaatiota, jonka pääasiallisena tavoitteena on vahingoittaa Suomen ja Venäjän suhteita", kirjoittaa Helsingin yliopiston oikeussosiologian dosentti Johan Bäckman.  

STT kertoi äskettäin, että Putinia koskevia perättömiä väitteitä oli lisätty KRP:n rikostiedustelun rekisteriin nimenomaan ulkomailta käsin. Todennäköisimmin ulkomaiset asiamiehet onnistuivat saamaan Putinia koskevan disinformaation KRP:n rekisteriin normaalin rikostorjuntayhteistyön kautta. Sitten läpimeno varmistettiin asiamiehinä toimiville suomalaisille toimittajille, jotka julkistivat tiedon. Näin saatiin aikaiseksi skandaali, joka tarjoaa mahdollisuuden spekuloida kuukausitolkulla Putinin epäilyttävillä yhteyksillä, joita ei todellisuudessa ole olemassa. Tarkoituksena on vaikuttaa ihmisten asenteisiin maailmanlaajuisesti. Kysymyksessä on siis perinteinen disinformaatio-operaatio.”

http://kohudosentti.blogspot.fi/

Vain kokoomuslaisessa Suomessa voi tapahtua näin törkeää naapurivaltion presidentiin Putiniin kohdistuvaa propagandaa. Aivan uskomatonta ja tulee mieleen 1930 luvun natsiajat Suomessa.

Ei kommentteja: